Over ons

Op de website vind je een overzicht van de diverse panden en kavels die de gemeente Eindhoven verkoopt of verhuurt. Dit zijn panden met een woon-, bedrijfs- of maatschappelijke bestemming, herontwikkelingstrajecten en kavels waar particulier of zakelijk gebouwd kan worden. Daarnaast is op de website de mogelijkheid om een huisvestingsverzoek in te dienen.

Bestaand vastgoed

Zodra er panden beschikbaar zijn voor verkoop of verhuur, dan vind je dit terug in het aanbod op deze site. Wil je meer informatie over een pand ontvangen? Verstuur dan direct een aanvraag. Heb je een andere vraag? Bel met ons via (040) 238 28 05 (ma - do tussen 9.00 en 16.00 uur) of via nummer 14 040 (ma - vr tussen 8.30 en 17.00 uur), of vul het contactformulier in. Uiterlijk binnen 10 werkdagen wordt er contact met je opgenomen.

Woonkavels

Op dit moment zijn er geen kavels beschikbaar voor het zelf bouwen van een woning.

Bedrijfskavels

Wil je als ondernemer gaan bouwen in Eindhoven, dan heb je verschillende mogelijkheden. Bekijk bij het totaal aanbod of er een bestaand gemeentelijk pand beschikbaar is dat voldoet aan je wensen. Wil je zelf bouwen? Kijk voor de mogelijkheden en beschikbare locaties op de pagina 'Bedrijfskavels' op eindhoven.nl.