Heeft u interesse in dit object?

Doe een aanvraag

Of heeft u een vraag? Contacteer ons via:

Vuurvogel 25

Vuurvogel 25 is verkocht Eindhoven, Vuurvogel 25, 5629 KR
  • Stadsdeel
  • Koopprijs indicatie
  • Huidige status

Vuurvogel 25 betreft een royaal (voormalig) schoolgebouw in het fraaie en groene stasdeel Woensel. Het object ligt in de jonge wijk Blixembosch tegenover een stadspak en met alle voorzieningen in de buurt. De gemeente Eindhoven biedt Vuurvogel 25 te koop aan.

Algemeen

Het object heeft een perceel van ca. 2.586 m2 en is gesitueerd in het hart van de moderne Woonwijk Blixembosch. Het voormalige schoolgebouw heeft een verhard terrein (mogelijk speel-parkeerterrein), ondergrond, erf en overige aanhorigheden. Diverse voorzieningen vind je in de buurt. Vuurvogel 25 bestaat uit een begane grond met een totaal oppervlakte van 1.150 m2 BVO. Het object is gebouwd omstreeks 1993. Destijds in zg. Atelierbouw, waarbij herindeling redelijk flexibel is te realiseren. In het gebouw heeft een lagere school en kinderopvang gezeten en is niet aangewezen als Rijksmonument of gemeentelijk monument.

Ruimteverdeling
- 11 klaslokalen (waarvan een aantal een pantry heeft).
- 2 kantoorruimten.
- Ruime gangen (welke deels een multifunctioneel karakter hebben met een oppervlakte van ca. 340 m2).
- 1 multifunctionele ruimte.
- 1 grote ruimte (ca 102 m2).
- 2 entrees.
- 1 garderobe.
- 4 toiletgroepen.
- 1 volwassenentoilet.
- 3 bergingen.
- 1 buitenberging.
- 1 pantry.
- 2 technische ruimten

Installaties/ materialen
- Het object beschikt over eigen aansluitingen op het gas-, water- en elektranet.
- Volledig voorzien van vloerverwarming, dubbele beglazing en isolatiepakket.
- Vloeren voorzien van Linoleum.
- Het pand is opgetrokken uit metselwerk gevels, betonnen vloeren en een platte dakconstructie voorzien van bitumineuze dakbedekking.  

Bereikbaarheid

Vuurvogel 25 ligt in de Eindhovense wijk Blixembosch. Deze wijk beschikt over een eigen winkelcentrum 'Ouverture' met verschillende winkelvoorzieningen. Zowel met eigen vervoer, als met het openbaar vervoer, is het object goed bereikbaar. Daarnaast vind je in de omgeving diverse belangrijke uitvalswegen.

Oppervlakten

- BVO: ca. 1.150 m2.
- Perceeloppervlakte: ca. 2.586 m2.

Bovenstaande oppervlakte(n) is/zijn indicatief en niet vastgesteld middels een officiële meting conform NEN 2580.

Koopprijs

€ 849.000,- kosten koper.

Parkeren

Het is mogelijk om op eigen terrein parkeervoorzieningen te realiseren.

Overdrachtsbelasting

Uitgangspunt is een levering die belast is met overdrachtsbelasting (6%) voor rekening van de koper.

Bankgarantie/waarborgsom

Een bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 10 dagen na definitieve gunning.

Kadastrale gegevens

Woensel, sectie W , perceel 4590. Grootte 25 are 86 centiare.

Bestemming

De locatie valt binnen het bestemmingsplan Blixembosch 2007. Het object heeft als bestemming “Maatschappelijk”. Kijk voor meer informatie over de bestemmingsplanvoorschriften op de website van de gemeente Eindhoven.

Verkoopvoorwaarden

Het object Vuurvogel 25 wordt door de gemeente Eindhoven verkocht en door de koper aanvaardt in de huidige technische staat, ‘as is, where is’, vrij van huur en/of gebruik en ontruimd. De levering ‘as is, where is’, wil zeggen: in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten. Alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het object. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikel 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek.

Meer informatie

Heb je interesse? Je kunt een bezichting aanvragen via de afdeling Vastgoed van de gemeente Eindhoven. Kijkdagen zullen, indien van toepassing, nader bekend worden gemaakt. Neem voor vragen en meer informatie contact op met Mark Claasen via het telefoonnummer 06-28916446 of stuur een email naar m.claasen@eindhoven.nl.

Disclaimer

Gemeente Eindhoven geeft te kennen dat:
1. De gegevens en bijzonderheden slechts zijn weergegeven als algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentiële kopers en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan.
2. Alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat, de voor de inbezitneming en de gebruik benodigde vergunningen en alle overige gegevens en bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt.doch dat potentiële kopers zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins.
3. Geen enkele medewerker van de gemeente Eindhoven gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken, die de verkoper bindt.
4. Op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, (foto)kopie of op welke wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de gemeente Eindhoven en als zodanig strikt vertrouwelijk dienen te worden behandeld.
5. Gemeente Eindhoven op geen enkele wijze jegens de gebruiker van de verkoopinformatie en/of jegens anderen aansprakelijk is ter zake van eventuele onjuistheden in deze of nader te geven informatie.

Geïnteresseerd?

Vastgoed Eindhoven staat je graag te woord:

  • Persoonlijk passend advies
  • Vakkundige adviseurs
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Een reactie binnen 10 werkdagen
Doe een aanvraag

Specificaties

Woensel-Noord 2586 m2 1150 m2 Kopen 22 Meerdere toiletgroepen Ja € 849.000,00

(Her)ontdek de omgeving