Heeft u interesse in dit object?

Doe een aanvraag

Of heeft u een vraag? Contacteer ons via:

Patrijsstraat 3

De woning wordt aangeboden via Hypodomus Makelaars Eindhoven Eindhoven, Patrijsstraat 3, 5613 EK
  • Stadsdeel
  • Koopprijs indicatie
  • Huidige status

Patrijsstraat 3 betreft een mooie vooroorlogse woning (bouwjaar 1920) met een diepe achtertuin op het zuidoosten. Het ligt in de buurt van het centrum van Eindhoven, aan de rand van het Villapark. De woning moet opgeknapt worden, zo is er bijvoorbeeld geen centrale verwarming. Ben je op zoek naar een klushuis om daar volledig je eigen droomhuis van te maken? Maak dan zeker een afspraak om een kijkje te komen nemen. De gemeente Eindhoven verkoopt het pand aan de Patrijsstraat via Hypodomus Makelaars Eindhoven.

Bereikbaarheid

Binnen 10 minuten ben je met de fiets op station en in het centrum van Eindhoven met al haar winkels en voorzieningen. Vanuit de Patrijsstraat is ook de rondweg goed bereikbaar en daarmee diverse uitvalswegen. 

Indeling

Begane grond 
Via de voortuin bereik je de hal/entree van de woning. In de hal vind je een deels betegelde toilet met fonteintje, de meterkast en trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is zowel de woonkamer als de keuken bereikbaar. De woonkamer heeft grote raampartijen aan de voor- en achterzijde en voorzien van een houten vloer. De woonkamer heeft tevens een gashaard voor de nodige warmte en sfeer. 

De keuken is van voldoende ruimte maar dient gerenoveerd/gemoderniseerd te worden. Er is een geiser aanwezig voor de warmwatervoorziening. De keuken heeft een tegelvloer en biedt toegang tot een verdiepte trapkast voor extra opbergruimte. Via de bijkeuken is de achtertuin en de berging bereikbaar. 

De achtertuin (circa 18 meter diep) ligt op het zuidoosten. De tuin is deels bestraat en deels voorzien van groen en biedt voldoende ruimte om meerdere terrassen te creëren. De woning heeft tevens een achterom via een afgesloten achterpad. 

Eerste verdieping 
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer (met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting). De slaapkamers hebben de volgende oppervlakte: 
- Slaapkamer 1: cira 11 m2. 
- Slaapkamer 2: circa 15 m2. 
- Slaapkamer 3: circa 9 m2 (voorzien van een eigen inbouwkast).  

Oppervlakten

De woning heeft een woonoppervlakte van 104 m2. 

Het perceel van de woning is voorlopig gesplitst, de exacte perceelsgrootte kan dus nog een deel afwijken. De woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de inmeting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden. 

Koopprijs

De woning staat te koop voor € 250.000,- 

Parkeren

Parkeren is mogelijk in de openbare ruimte. 

Bankgarantie/waarborgsom

Ter zekerheidsstelling van het nakomen van de verplichtingen van de koper, wordt in de koopovereenkomst altijd een bankgarantie/waarborgsom opgenomen. 

Meer informatie

Patrijsstraat 3 wordt aangeboden via Hypodomus Makelaars Eindhoven. Wil je meer informatie over het object, de bestemming, de verkoopprocedure of heb je andere vragen? De makelaar helpt je graag verder. Bekijk ook de brochure op de website voor meer informatie.

Geïnteresseerd?

Vastgoed Eindhoven staat je graag te woord:

  • Persoonlijk passend advies
  • Vakkundige adviseurs
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Een reactie binnen 10 werkdagen
Doe een aanvraag

Specificaties

Centrum 226 m2 104m2 Kopen 5 2 Zuid Nee C € 250.000,00

(Her)ontdek de omgeving