Heeft u interesse in dit object?

Doe een aanvraag

Of heeft u een vraag? Contacteer ons via:

Kempensebaan 80

Wij bieden deze woning aan via makelaar Slippens Vermeer Eindhoven, Kempensebaan 80, 5613 JG
  • Stadsdeel
  • Koopprijs indicatie
  • Huidige status

De gemeente Eindhoven verkoopt de woning aan de Kempensebaan 80. Het betreft een royale hoekwoning en is gebouwd ca 1928. Momenteel wordt het pand niet gebruikt als woning. De koper dient rekening te houden met kosten voor renovatie en modernisering. Wij bieden de woning aan via Slippens Vermeer.

Algemeen

De hoekwoning heeft een perceel van ca 89 m2 en ligt aan ruime straat met een brede groenstrook voorzien van speelgelegenheid. Je vindt de woning in het stadsdeel Tongelre in de wijk 'Lakerlopen' nabij openbaar vervoer en Winkelcentrum Haagdijk. De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas. Het is niet toegestaan de woning te splitsen in meerdere wooneenheden. Indeling van de woning:

Begane grond
De begane grond heeft een ruime hal die toegang biedt tot de separate keuken (met eenvoudige keukeninrichting) en een royale L-vormige ruimte. Vanuit de keuken is er toegang tot twee toiletten.Royale L-vormige ruimte welke momenteel verdeeld is in 3 kamers. Deze ruimte wordt gekenmerkt door grote raampartijen en veel lichtinval. Ook is hier een tweede deur naar buiten (voorzijde) aanwezig.

Eerste verdieping
Via een vaste trap bereik je een ruime overloop. Op deze verdieping zijn momenteel vier slaapkamers waarvan 2 zeer ruime slaapkamers. Daarnaast is er een separate tweede keuken en een toiletruimte met closet en wastafel. Vanuit de toiletrruimte biedt toegang tot een balkon aan de achterzijde van de woning. 

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereik je een ruime zolderverdieping met opstelling cv-combiketel, zijgevelraam en veel bergruimte.

Locatie

De woning is gelegen in de wijk 'Lakerlopen' (Tongelre). De ruim opgezette straat komt uit op het vernieuwde winkelcentrum 'Haagdijk' met vele winkels. De wijk 'Lakerlopen' is de laatste jaren ingrijpend gerenoveerd; tussen de bestaande karakteristieke woningbouw zijn vele moderne nieuwbouwwoningen geplaatst. 

Bereikbaarheid

De uitvalswegen A2, A58, A67 en de A50 zijn goed bereikbaar. De Eindhovense binnenstad en het Centraal Station van Eindhoven ligt op loop/fietsafstand.

Oppervlakten

- Woonoppervlakte: ca. 168 m2.
- Perceeloppervlakte: ca. 89 m2.

Koopprijs

€ 250.000,-

Parkeren

Een koper dient het parkeren van zijn fietsen op eigen terrein (inpandig) op te lossen.

Aanvaarding

In overleg

Kadastrale gegevens

Gemeente Eindhoven, Tongelre, sectie E , perceel 720

Meer informatie

De woning aan de Kempensebaan 80 bieden wij aan via Slippens Vermeer. Wil je meer informatie over het object, de bestemming en de mogelijkheden? De makelaar helpt je graag verder.

Geïnteresseerd?

Vastgoed Eindhoven staat je graag te woord:

  • Persoonlijk passend advies
  • Vakkundige adviseurs
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Een reactie binnen 10 werkdagen
Doe een aanvraag

Specificaties

Tongelre 89 m2 168m2 Kopen 6 Balkon € 250.000,00

(Her)ontdek de omgeving