Heeft u interesse in dit object?

Doe een aanvraag

Of heeft u een vraag? Contacteer ons via:

Jeroen Boschlaan 1

Herontwikkeling monumentale woonboerderij. Biedingstermijn sluit 28 februari Eindhoven, Jeroen Boschlaan 1, 5642 AP
  • Stadsdeel
  • Huidige status

De gemeente Eindhoven verkoopt de monumentale woonboerderij aan de Jeroen Boschlaan 1. Het gemeentelijk monument met aangebouwde boerderijgedeelte stamt uit de 17e eeuw. Het woongedeelte is aangebouwd rond 1925. Herbestemming is mogelijk. Het pand wordt in de huidige staat aangeboden, het karakter van de huidige bebouwing moet behouden blijven. Deel jouw herbestemmingsalternatieven  met de gemeente. Afhankelijk van je plannen, zou i.p.v. de huidige bestemming ‘wonen’, een andere invulling tot de mogelijkheden kunnen behoren. Wij bieden de woning aan via Heuvel Vastgoed. Let op: de biedingstermijn sluit 28 februari 2018.

Algemeen

Het object heeft een royaal perceel van ca. 1.918 m2 en heeft het een prominente ligging aan de binnenring van Eindhoven, op de hoek van de kruising met de Tongelresestraat. Het woongedeelte is recent gerenoveerd en beschikt over een hoogwaardig afwerkingsniveau (o.a. luxe sanitair en keuken) en is voorzien van een vernieuwde elektrische installatie en dakconstructie. De begane grond heeft een oppervlakte van ca. 416 m2 en beschikt over een hal/entree met meterkast, zitkamer, toilet, keuken-/woonkamer, opkamer, voormalige stal-/berging. De (voormalige) koeien- en meststal is ca. 131 m2 en de historische stal (17e eeuw) ca. 199 m2. Op de eerste verdieping (ca. 176 m2) vind je een overloop met vlizotrap, badkamer, 3 slaapkamers en (voormalige)hooizolders.

Voorzieningen
Opleveringsniveau aangebouwde woongedeelte:
- Voorzien van houten, tegel- en granitovloeren.
- Keuken v.v. 4-pits gaskookplaat, oven, spoelbak.
- Kelderruimte (ca. 18 m²).
- Badkamer v.v. tegelvloer, dubbele wastafel, hangcloset, ligbad en witgoedaansluitingen.
- Rondom voorzien van houten kozijnen met enkelglas.
- Dakramen v.v. dubbelglas.
- Complete elektrische installatie vernieuwd.
- Dakconstructie v.v. isolatie.
- 3 slaapkamers.
- Bergzolder bereikbaar d.m.v. een vlizotrap.
- Verwarming d.m.v. een C.V-installatie en radiatoren.
- Inbraakbeveiliging.

Locatie

Het object is gelegen op een zichtlocatie aan de binnenring van Eindhoven op het punt waar de Tongelresestraat de binnenring kruist. In de omgeving van de Jeroen Boschlaan staan veel woonhuizen. Aan de oostzijde vind je een speelvoorziening, een horecavoorziening en een kleinschalig parkeerterrein. Daarnaast ligt zich in de directe het winkelcentrum 'Haagdijk' met winkelvoorzieningen, zoals de Action, Albert Heijn, Aldi, Kruidvat, Prima en Blokker.

Bereikbaarheid

Zowel met eigen als met openbaar vervoer is de woonboerderij goed bereikbaar. De Jeroen Boschlaan ligt aan de binnenring van Eindhoven. De binnenring biedt aansluiting op de N270 (Eindhoven – Helmond), de A50 (Eindhoven – Arnhem), de A2 (Eindhoven – Amsterdam), de N2 en de A58 (Eindhoven – Breda). Op ca. 400 meter van het object vind je bushaltes. Deze staan in directe verbinding met het centraal station van Eindhoven. Het centrum van Eindhoven, met alle bijhorende winkel- en horecavoorzieningen bevindt zich op een afstand van ca. 2 kilometer.

Oppervlakten

- Vloeroppervlakte: ca. 590 m2.
- Perceeloppervlakte: ca. 1.918 m2.

Koopprijs

Prijs op aanvraag

Parkeren

Het is mogelijk om op eigen terrein parkeervoorzieningen te realiseren. Daarnaast zijn er in de directe omgeving voldoende openbare parkeervoorzieningen (gratis).

Tuin

De royale achtertuin ligt op het oosten en is voorzien van verharding en beplanting. Via de achtertuin heb je toegang tot de Frans Snijderslaan en de Jeroen Boschlaan.

Aanvaarding

In overleg

Bankgarantie/waarborgsom

Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij, of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Kadastrale gegevens

Gemeente Tongelre, sectie E , nummers 2477

Bestemming

Op het perceel is het bestemmingsplan ‘Tongelre buiten de ring 2005’ van toepassing met de bestemming ‘Woondoeleinden’. Hierbij geldt:
- Woongebouwen al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan-huis-verbonden beroep.
- De huidige bebouwing dient te worden gehandhaafd en kan niet (of beperkt) worden uitgebreid.

Verkoopproces

Interesse? Je kunt een vrijblijvend bod uitbrengen, maar let op de biedingstermijn sluit 28 februari 2018. Deze wordt beoordeeld op basis van het geboden bedrag, in combinatie met de door jouw gestelde voorwaarden en/of plan van aanpak met onderbouwing. Wanneer dit passend wordt bevonden, kan de gemeente ervoor kiezen om samen het gesprek aan te gaan over de verkoop van het object.

Meer informatie

De monumentale woonboederij aan de Jeroen Boschlaan 1 bieden wij aan via Heuvel Vastgoed. Wil je meer informatie over het object, de bestemming en de mogelijkheden? De makelaar helpt je graag verder.

Geïnteresseerd?

Vastgoed Eindhoven staat je graag te woord:

  • Persoonlijk passend advies
  • Vakkundige adviseurs
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Een reactie binnen 10 werkdagen
Doe een aanvraag

Specificaties

Tongelre 1918 m2 590 m2 Kopen Gemeentelijk monument 2 Oost Ja Prijs op aanvraag

(Her)ontdek de omgeving